Profesyonel Ekip

Türkiye çapında bilinirliğin ve güvenirliğin asıl kaynağının profesyonel bir ekip ve profesyonel işler olduğunun farkındayız. Bu sebeple sektörde yıllardır alanında uzman ekiplerke hizmet vermekteyiz.

% 100 müşteri Memnuniyeti

En büyük önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyeti. Her bir müşterimizin yaptığımız işten memnun kalması birincil hedefimiz ve en yüksek motive kaynağımız.

Son Teknoloji Cihazlar

Tedavi ve güzelliğe dayalı uygulamaların ilklerinden olabilmemizin, ve hep iyi sonuçlar verebilmemizin bir sırrı da son teknoloji cihazları ve tedavi yönetmlerini kullanmamız.

Güncel Kampanyalarımız

Tüm Kampanyalarımızı Öğrenmek İçin Tıklayın

DERMA QUEEN GÜZELLİK

İstanbul Kadıköy'de bulunan ve 2013 yılından bu yana üstün hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren , Türkiye'nin tek noter onaylı ve ücret iade garantili güzellik merkeziyiz.

Derma Queen Güzellik her zaman güler yüzlü ve alanlarında uzman çalışanlarıyla, kaliteli hizmet sunarak, hijyenik ortamda çeşitli uygulamalarla uzun soluklu ilişkiler kurmayı hedeflemiştir.

Kurulduğumuz tarihten itibaren kısa sürede yüzlerce müşteriye ulaşarak epilasyon, profesyonel cilt bakımı, bölgesel incelme, hydra facial, microblading, yüz germe, gıdı eritme, çatlak bakımı, leke bakımı, vücut bakımı, microblading, kaş kontür, kalıcı eyeliner & dipliner, protez tırnak, dudak gençleştirme, ipek kirpik alanlarında hizmetler verip tanınan bir güzellik merkezi haline gelmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

 

Hizmetlerimiz

 

.

Türkiye'de Noter Onaylı ve Ücret Iade Garantili Tek Güzellik merkezi

Hakkımızda

 

+3400

OPERASYON

 

18

UZMAN ÇALIŞANIMIZ

?

Fırsatlarımızdan ve güncel kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize kaydolun...

Submitting Form...

The server encountered an error.

Kayıt Olduğunuz İçin Teşekkür Ederiz

Sıkça sorulan sorular

?

  • Derma QUEEN GÜZELLİK MERKEZİ NEREDEDİR?

    Adresimiz Kadıköy'de boğa heykelinin hemen karşısında. bulunuyor. Metrobüse ve marmaraya 5 dk yürüme mesafesinde.  Açık adresimiz Osmanağa Mahallesi, Bahariye Caddesi, Ata Apartmanı No:8 Kat:5 Daire:7

  • Bölgesel İNCELME İŞLEMLERİ VAR MI?

    Olmaz mı? Bölgesel incelmede dünyanın en iyi cihazı olan magic probe ile işlemlerimizi yapıyoruz. 8 seansta 12 cm incelme garantisi veriyoruz. Bölgesel incelmede güvenle bizi tercih edebilirsiniz.

  • epİLASYON UYGULAMALARINDA FİYAT NEYE GÖRE DEĞİŞİYOR, HANGİ BÖLGELERE UYGULANIYOR?

    Epilasyon uygulamalarımızda fiyat uygulama istenilen bölgeye göre farklılık gösteriyor. Tüm vücut uygulamalarımız olduğu gibi bölgesel yaptığımız epilasyon da mevcut. Bu konu ile ilgili talebinize özel fiyat ve bilgi almak için bilgi hattımıza ulaşmanızı öneririz.

  • Güncel kampanyaları nereden ÖĞRENEBİLİRİM? BU KAMPANYALAR SÜREKLİ GEÇERLİ Mİ?

    Güncel kampanyalarımız ve fırsatlarımız ile ilgili bu bölümün aşağısında yer alan mail aboneliği bölümünden kaydolarak haberdar olabilirsiniz. Ayrıca bu kutuya tıklayarak da kampanyalarımızı takip edebilirsiniz.

    Bu kampanyalar süreli ve bazen de sınırlı sayıda olabilmektedir. Bu sebeple takipte kalmanızı ve fırsatları kaçırmamanızı öneririz.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Mesajınız İletildi

E-posta : info@dermaqueen.org

İletişim : +90 216 345 60 60

              +90 553 179 68 68

Adres : Osmanağa Mahallesi Bahariye Cad Ata Apt. No:8 Kat:5 D:7 Kadıköy/İstanbul

 

BİZE ULAŞIN

2015 @ DERMEQUEENGÜZELLİK, Tüm Hakları Gizlidir